Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kok/ productiemedewerker

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Wij bieden een mooie mogelijkheid voor jou. Heb jij gewerkt als kok maar zoek je eigenlijk een baan die beter te combineren is met je thuis situatie? Lees dan nu verder.

Wij bieden een mooie werkplek binnen een mooi productiebedrijf. Dit bedrijf produceert biologische voedingsmiddelen en ze zoeken momenteel nieuwe collega's op verschillende afdelingen.

Het betreft een fulltime functie in de 2 of 3 ploegen voor langere tijd.

Functie eisen
Jij bent een echte teamspeler met gevoel voor voeding. Je hebt processen snel door en begrijpt dat als iedereen zijn werkzaamheden verricht je met elkaar bergen werk kunt verzetten. Je vindt het fijn als alles goed gaat en je met elkaar een lolletje kunt maken. Aangezien je met voedingsmiddelen werkt vragen wij goede persoonlijke hygi├źne. Verder ben je betrouwbaar, stressbestendig en energiek.Ben jij de collega die wij zoeken, woon je in de omgeving van Wolvega en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel!

Ook als je eerst nog wat meer informatie wilt neem dan contact met ons op.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Ploegendienst

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorie├źn met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}