Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Klinisch Psycholoog Friesland

Branche:
Gezondheids- en welzijnszorg
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
WO / Universitair

Functie omschrijving

In mentale weerbaarheid ligt jouw passie! En een flexibele agenda is jouw wens!

Mindler is een Zweeds bedrijf dat sinds eind 2019 ook in Nederland zorg levert in de BGGZ en SGGZ. De visie is om de beste werkgever te zijn voor de behandelaar, door de psycholoog zoveel mogelijk vrijheid te geven. Het innovatieve Mindler model gaat uit van online video sessies, gecombineerd met iCBT en chat. Het geheel moet ervoor zorgen dat de cliënt de best mogelijk zorg krijgt op het moment dat hij/zij deze ook daadwerkelijk nodig heeft. Psychologen uit verschillende landen staan met elkaar in contact om elkaar zo goed mogelijk te helpen en de zorg door te ontwikkelen.

Kortom Mindler gaat terug naar de kern. Hulp bieden zoals deze oorspronkelijk bedoeld is voor jou en de patiënt. Geen wachtlijsten en veel vrijheid voor jou.

Jij, als BIG geregistreerde psychotherapeut, GZ psycholoog of klinisch psycholoog behandelt mensen met complexe psychische klachten om het persoonlijke en/of sociale functioneren te verbeteren. Dit vraagt om een bijzondere aanpak. Je krijgt de vrijheid in tijd en ruimte om mensen in deze mentale kwetsbaarheid te diagnosticeren en te behandelen. Je hebt de vakinhoudelijke kennis en Mindler biedt jou een bijzondere werkomgeving waarin jij bepaalt.

De patiënt boekt via de Mindler App jouw vrije intake moment. De vervolgafspraken plan je zelf samen met de patiënt. Afhankelijk van jouw fulltime of parttime beschikbaarheid bepaal je zelf waar en wanneer (overdag, ‘s avonds of in het weekend) je behandelt. De behandelingen verlopen via online sessies. Hiervoor is alleen een rustige werkomgeving en een stabiele internetverbinding vereist.

Templer verzorgt de Werving & Selectie voor Mindler. Templer is een sociale bemiddelingsorganisatie waarbij de mens voorop staan. De match tussen persoon en bedrijf is waar het om draait. Bij gebleken geschiktheid zal je rechtstreeks een contract van Mindler aangeboden krijgen.

Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Sebastiaan Vaz op tel. 06-27006643 of per mail sebastiaan.vaz@mindler.nl.

Deel jij de visie van Mindler en wil jij ook het verschil maken? Haak dan nu aan bij Mindler en solliciteer. Je sollicitatie is direct zichtbaar voor Minder en zij kunnen rechtstreeks contact met je opnemen. Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina). Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Of check de onderstaande links:
https://templer.nl/vacancy/gz-psycholoog-friesland/
https://templer.nl/vacancy/klinisch-psycholoog-friesland/
https://templer.nl/vacancy/psychotherapeut-friesland/


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Gelijke en eerlijke zorg creëren, dat is waar Mindler voor staat. Wij vinden dat iedereen goede psychische hulp verdient. Ongeacht inkomen of woonafstand.
Wij brengen digitale techniek en professionele zorg samen. Dit maakt effectieve behandelingen voor iedereen mogelijk.

Website:
www.mindlercare.com

Interesses

{{interest.text}}