Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kanter/Zetter

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Als kanter/ zetter ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief en kwantitatief juist uitvoeren van de metaalbewerkingen. Je leest tekeningen, schrijft zelfstandig kantprogramma’s en/of verwerkt reeds voorgeprogrammeerde bestanden. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen
Je je kan zelfstandig, nauwkeurig en accuraat werken. Je hebt ruimtelijk inzicht en je kan tekeningen lezen van plaatwerk producten. Je hebt een goed analytisch vermogen. Werkervaring is een pré, maar niet noodzakelijk. Je hebt wel een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt een afgeronde technisch vmbo-opleiding of vergelijkbare praktijkervaring met het CNC kanten.

Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.
Zij bieden een mooie uitdagende functie aan bij een ambitieuze organisatie waarin geen dag hetzelfde is. Het bedrijf staat bekend om haar goede maar informele werkomgeving. De afgelopen jaren hebben ze voortdurend geïnvesteerd in moderne productiemachines en de komende jaren zullen ze blijven werken aan de kwaliteit en de ontwikkeling van medewerkers en machines.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is een actief meedenkende toeleverancier. Zij delen elke dag hun kennis en doen dat graag. Zij gaan hierbij verder dan het volgens aangeleverde specificaties leveren, maar kijken elke dag of wat ze doen ook beter kan. Want het succes van uw product wordt mee bepaald door een slimme en betrokken werkvoorbereiding. De afdeling is vraagbaak voor de klant, leveranciers en collega’s. Ze is, naast werkvoorbereiding, verantwoordelijk voor de bewaking van voortgang, levertijden, kwaliteit en service. Ze zorgt er bovendien voor dat het juiste materiaal op tijd aanwezig is. Tot slot adviseren de werkvoorbereiders over optimalisatie van processen en de ontwikkeling van nieuwe technieken.

Website:

Interesses

{{interest.text}}