Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Kam-Coördinator

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Uiteraard hoeven we jou niets uit te leggen over normbepalingen, controles en audits of veilig en duurzaam produceren. Daar neemt dit bedrijf jou immers voor aan! Alle noodzakelijke kennis en vaardigheden heb je daarom al in ruime mate in huis. Wel willen zij je graag vertellen wat ze zoeken in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van ervaring, maar in de eerste plaats als persoon.

Als KAM-coördinator speel je uiteraard een centrale rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Samen met de andere specialisten uit je team vertaal je wet- en regelgeving naar praktisch toepasbare handleidingen, processen en instrumenten. De passie die jij hebt voor KAM vertaalt zich naar een stimulerende en motiverende rol binnen dit bedrijf. Of het nu gaat om adviseren, ontwikkelen of uitvoeren, in alle rollen binnen de functie voel jij jezelf thuis. Jij weet andere collega’s steeds weer het gevoel te geven dat zij bij jou aan het juiste adres zijn voor hulp en vragen.

Functie eisen
Je bent iemand die inziet dat het toevoegen van waarde valt of staat met het leveren van kwaliteit, een gezonde en veilige werkomgeving en oog voor milieu en maatschappij.
KAM mag dan écht jouw ding zijn, je weet ook anderen enthousiast hiervoor te maken. Je bent nadrukkelijk op zoek naar een plek die in ontwikkeling is, omdat gezamenlijk pionieren jou energie geeft. Geen gespreid bedje, maar juist een bed wat je grotendeels zelf kunt opmaken hoe jij het wilt. Resultaten boeken doen we samen en het realiseren van draagkracht en verbinding is jou dan ook op het lijf geschreven. Heb je ervaring binnen de bouwsector dan is dit helemaal geweldig.

Arbeidsvoorwaarden
Ben jij onze ideale kandidaat? Dan willen wij natuurlijk heel graag met je kennismaken. Voor alles wat je gaat bijdragen waardeert dit bedrijf je uiteraard met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf voegt waarde toe aan wonen en werken. Iedere dag rollen hier schitterende houtskeletbouw-elementen uit de moderne productielocatie. Het tastbare resultaat van de behoeften van de klanten die zij hebben vertaald naar maatwerkoplossingen voor ecologisch en duurzaam bouwen.

Website:
www.templer.nl
Adres:
Buorren 5
1756 BJ 't Zand

Interesses

{{interest.text}}