Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Installatiemonteur Zwembaden

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

In jouw functie als installatiemonteur zwembaden kom je op de meest uiteenlopende locaties. Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega die de meest prachtige zwembaden gaat aanleggen bij mensen thuis. Je hebt ruimtelijk inzicht en bouwkundige kennis die je toepast bij een vakkundige aanleg van het zwembad. Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder andere uit het aansluiten van leidingen en pompen, installeren van filters, oorzaak van storingen achterhalen en uitleg geven over wekelijks onderhoud.

Functie eisen:
Aangezien er geen specifieke opleidingen zijn, kan je achtergrond heel divers zijn. Uiteraard zijn raakvlakken met het werk en een technische basiskennis een pré. Wil je graag solliciteren maar heb je geen relevante ervaring? Dat is geen probleem. Rob en Ron zijn je directe collega’s en nemen je graag mee op pad. Je leert al doende de fijne kneepjes van het vak.

Arbeidsvoorwaarden:
Werken bij dit bedrijf betekent werken in een zeer hecht en gezellig team. Ze zijn een enthousiaste club vakspecialisten waar iedereen zichzelf kan én mag zijn. Daarnaast bieden ze:
- Marktconform salaris
- Nette secundaire arbeidsvoorwaarden
- Verstrekking van veiligheidsschoenen en kleding
- Werken in de frisse buitenlucht
- Werken in enthousiast team
- Gezellige borrels en leuke activiteiten met bouwvak en kerst!

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bevlogen, maar met beide benen op en in de grond, realiseert dit bedrijf buitenruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Het werkveld is veelzijdig; van stadstuin tot landgoed en van bestrating tot zwemvijver. Ontwerp, aanleg, onderhoud, in alle disciplines is het doel de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken. Vakkundig en efficiënt maken zij doordachte tuinen en bedrijfs buitenruimtes die het woongeluk vergroten en de werkomgeving inspirerender maken.

Website:
www.templer.nl