Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Hulp op het Land

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Als hulp op het land help je de drainage medewerker. Je zult helpen met het aanleggen van drainage op het land. Je zult met een bus en aanhanger naar de locatie rijden en dan ter plekke verschillende manieren van drainage aanleggen, je bent de rechterhand van de ervaren medewerker. Jij zult vaak naast de machines op het land lopen voor de begeleiding en afwerking.

Functie eisen:
LBO/MBO werk en denkniveau
Rijbewijs B+E is een vereiste
Ervaring met het rijden op een trekker is een pré
Competenties

Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde mensen die het fijn vinden om buiten op het land te werken. Je bent een echte aanpakker. Je bent een belangrijk onderdeel van het geheel dus je weet je verantwoordelijkheden te nemen en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Werk je voor Templer dan maak je gebruik van onze “Vrij baan naar vast werk” optie. Wij staan voor een goede en spoedige doorstroom naar vast werk en zullen zo’n overstap te allen tijde stimuleren of je hierin ondersteunen. Tevens bouw je tijdens je eventuele opstartperiode op uitzendbasis pensioen op vanaf dag 1, zo loop je niets mis en spaar je direct voor je toekomst!

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Veiligheidsschoenen verplicht

 In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Het betreft een zeer gerenommeerd bedrijf in verschillende drainagewerkzaamheden. Door de vele regenval en lange winters is drainage onmisbaar voor agrariërs. Met sleufloze en ketting machines, grote en kleinere, heeft dit bedrijf voor elke grondsoort de beste machine. Met de zeer uitgebreide uitrusting aan machines, trekkers, zandkarren en de benodigde drainage onderdelen kunnen ze voor elke klant de gewenste drainage aanleggen. De zijn actief in de provincie Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

Website:
www.templer.nl