Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: HSB tekenaar

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Teken jij samen de toekomst?
Bij dit bedrijf zijn ze niet bang om dingen anders te doen.

Als gedreven tekenaar draag jij iedere dag bij aan de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces. Je werkt in één van de 2 multidisciplinaire projectteams en begeleidt met elkaar het hele traject van offerte tot de werkvoorbereiding.

De passie die jij hebt voor tekenen vertaalt zich naar een stimulerende en motiverende rol binnen het team. Jij weet vanuit jouw rol de klant steeds weer het gevoel te geven dat hij bij dit bedrijf aan het juiste adres is.

Functie eisen
Als gedegen specialist hoeven wij jou uiteraard niets uit te leggen over het maken van bouwkundige tekeningen. De noodzakelijke bouwkundige kennis en tekenvaardigheden heb je ongetwijfeld in ruime mate in huis. Wel vertellen wij wat dit bedrijf zoekt in een nieuwe collega. Niet alleen op het gebied van kennis, maar in de eerste plaats als persoon.
Je bent iemand die enthousiast wordt van het tastbaar maken van een ontwerp. Op basis van jouw tekening gaan de Houtbouwers in de productiehal aan de slag. Zij leveren het kwaliteitsproduct dat door de montageteams op locatie wordt getransformeerd tot een kap, een rijtjeswoning of een vrijstaande villa. Je bent jezelf dan ook bewust dat samenwerking met en input vanuit andere afdelingen bijdraagt aan een beter resultaat. Met HSB zijn de mogelijkheden eindeloos, maar alles valt of staat met de details die jij op papier hebt gezet.

Arbeidsvoorwaarden
Voor alles wat je gaat bijdragen wordt je uiteraard gewaardeerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Cao Timmerindustrie. Daar zijn de leukste collega’s, de beste werkomgeving en continue personele ontwikkeling standaard bij inbegrepen.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}