Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: HR Adviseur

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is een full-service groothandel die gevestigd is in Genemuiden. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vloerencollecties en concepten die moeten bijdragen aan het verhogen van het rendement voor de klanten. Ze inventariseren continu de behoefte van consumenten en vertalen dat naar unieke vloerconcepten. Met het eigen logistieke centrum en transport streven ze naar efficiënte en snelle leveringen. Zo werken ze samen aan een leidend organisatieprincipe: Operational Excellence.

Om onze leidende rol bij het digitaliseren van het Nederlandse vloerenlandschap te behouden, bouwen ze volop aan onze eigen merken. Daarnaast zijn ze voortdurend bezig om de kwaliteit van de medewerkers en het team te verhogen om de klanten morgen nog beter van dienst te zijn dan vandaag. Om deze missie voort te zetten zijn ze op korte termijn op zoek naar een HR-adviseur.

In deze uitdagende en veelzijdige rol als HR-Adviseur adviseer en ondersteun je dagelijks, samen met de HR-manager, de hele organisatie bij de toepassing en uitvoering van het HR-beleid. Je bent operationeel actief, maar denkt vooral ook tactisch mee om de HR-processen zo goed mogelijk te laten verlopen. Je signaleert ontwikkelingen, knelpunten en draagt (gevraagd en ongevraagd) oplossingen aan. Wij bieden veel ruimte om zelf veranderingen te initiëren.

Wat ga je doen?
- Vanaf het moment dat je aan de slag gaat bij ons, verzorg jij van A tot Z de hele personeelsadministratie. Medewerkers kunnen met een gerust hart bij jou terecht met al hun vragen over bijv. hun contract, verlof of vragen over ons personeelshandboek;
- Je adviseert onze leidinggevenden en collega’s op operationeel en tactisch niveau over verschillende HR thema’s, zoals het werven en behouden van collega’s in een schaarse arbeidsmarkt, verzuimbegeleiding, HR-proces verder digitaliseren en opleidingen en trainingen;
- Je bent het gewend en vindt het vooral ook leuk om contacten te onderhouden met externe partijen, zoals de arbodienst, onderwijsinstellingen en intermediairs;
- Je bent praktisch ingesteld, kunt snel schakelen en staat vol energie in de startblokken. Je vindt je weg door het hele bedrijf, want uit ervaring weet je hoe leuk en ook uitdagend het is om in een groeiende en veranderende omgeving te werken. Je weet daarom ook hoe belangrijk het is om contact te hebben met de werkvloer;
- Het is een dynamische functie, waarin onderwerpen elkaar snel af kunnen wisselen. Hier moet je wel van houden!
- Je komt proactief met verbetervoorstellen en werkt actief mee aan afwisselende HR-projecten.

Wat bieden wij?
- Een prachtige baan en uitdagende positie, in een gezonde organisatie;
- Deze functie bevat veel ruimte voor jouw expertise, initiatief en creativiteit;
- Goede arbeidsvoorwaarden en we ondersteunen jouw ontwikkeling in deze functie met de nodige aandacht;
- Een goed marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
- Werken bij een familiebedrijf met een lange termijn visie, uithoudingsvermogen en veel aandacht voor persoonlijke relaties met medewerkers.

Wat verwachten wij van jou?
- Je hebt een afgeronde HBO HRM-opleiding;
- Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt goede kennis van de relevante wet- en regelgeving;
- Je bent een zelfstarter die geen duwtje nodig heeft. Je bent gretig, proactief en bovenal een professional;
- Je bent een echte teamspeler;
- Je hebt een nuchtere persoonlijkheid en laat je niet gauw uit balans brengen;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl