Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Hovenier Allround

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een ervaren hovenier voor een hoveniersbedrijf in Groningen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groen voor zowel particulieren als bedrijven.

Je bent verantwoordelijk voor aanlegwerkzaamheden zoals: de aanleg van tuinen, schuttingen, tuinhuisjes en andere houten constructies. Aanleg bestrating en eventuele verlichting en de aanleg van vijvers. Ook zul je onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zoals: maai-, snoei- & schoffel werkzaamheden , aanplanten vanaf beplantingsplan, onkruid wieden en het onderhoud van vijvers.

De werkzaamheden zal je voornamelijk zelfstandig uit moeten voeren. Je valt onder de verantwoordelijkheid en sturing van de voorman. Het bedrijf vindt samenwerken en kennisniveau erg belangrijk.

Het betreft een fulltime functie, 40 uur per week.

Functie-eisen:
- Afgeronde MBO hoveniersopleiding;
- Goede vak- en plantenkennis;
- In bezit van rijbewijs (BE rijbewijs is een pré);
- Je bent sociaal en klantgericht. Je hebt een flexibele werkhouding (geen 9.00 - 17.00 mentaliteit) en bent enthousiast. Je bent een echte teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een leuke baan bij een mooi bedrijf met een goede werksfeer. Uiteraard met een passend salaris op basis van kennis en ervaring.

Interesse in deze functie of toe aan een overstap? Dan komen wij graag met je in contact.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Met ons team van circa 20 allround vakhoveniers en groenspecialisten kunnen wij alles voor u verzorgen wat u buitenhuis wilt aanpakken. Wij werken voor particulieren, bedrijven, gemeente en provincie, het onderwijs en zorginstellingen in Groningen, Drenthe en Friesland. We zijn een Groenkeur gecertificeerd bedrijf.

Kwaliteit en duurzaamheid
Wij hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Zo zijn we gecertificeerd voor Groenkeur, ISO 9001:2008 en VCA*2008. Maar ook in onze werkzaamheden vindt u onze waarden terug. We scheiden ons afval, maken waar mogelijk gebruik van heggescharen en motorzagen op accu, en gebruiken speciale brandstof.

Maatschappelijk verantwoord
We zijn verantwoord aan het werk. Ons personeel is vakkundig opgeleid, we werken milieubewust en zijn er altijd op gefocust om met u mee te denken en u uiteindelijk te ontzorgen. We stellen ons bovendien sociaal op door ruimte te geven aan stagiairs en bijvoorbeeld wajong-jongeren.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}