Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Horeca Medewerker uren in overleg

Branche:
Onbekend
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Onbekend

Functie omschrijving

Je staat gasten te woord, bereidt ontbijt- en lunchbuffetten, serveert gerechten en dranken  en houdt het restaurant netjes. Achter de schermen doe je de afwas en maak je   hotelkamers en groepsruimtes weer spic en span. In de avonduren ben je werkzaam in de kleine, persoonlijke bar. Aantal uren kan in overleg.

Functie eisen 

Jij bent een echte gastheer/gastvrouw, zowel voor als achter de schermen. Bij voorkeur heb je al enige ervaring met hospitality. Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden en in weekenden. Je werkt graag samen in een team.

Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden jou een afwisselende werkomgeving waar we het belangrijk vinden dat je met plezier werkt. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Horeca, de functie is ingedeeld in schaal 3. 

Interesse? Dan adviseren wij je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bijdragen aan onvergetelijke ontmoetingen geïnspireerd door de natuur, dat is de passie. Altijd met oog voor detail, excellente kwaliteit en vanuit de pure Brabantse gastvrijheid. Dit bedrijf creëert voor haar gasten een verrassende omgeving die bijdraagt aan het behalen van doelstellingen en tevens met voldoende ruimte voor ontspanning.
Ze doen dat 365 dagen per jaar voor groepen vanuit het bedrijfsleven, zingeving en recreatie. Dit bedrijf biedt daarvoor 12 groepsruimtes en 69 hotelkamers.

Website: