Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Heftruckchauffeur/ Warehouse Medewerker

Branche:
Transport en logistiek
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Ter versterking van het team zoeken wij een Hefrtuckchauffeur/ Warehouse Medewerker.

Je assisteert bij de ontvangst en opslag van goederen en bij het verzamelen van orders. Daarnaast zet je inkomende goederen weg op de magazijnlocaties en uitgaande goederen op de laadplaats. Ook zet je, aan de hand van terminal gestuurde opdrachten en/of laadlijsten, op tijd de juiste goederen klaar. Daarnaast verleen je assistentie bij het schoonhouden van de werkomgeving en het uitvoeren van VAL-activiteiten. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van technische hulpmiddelen (o.a. pompwagen, pallettruck, handscanner, heftruck, reachtruck en reachtruckterminal). Daarbij voer je alle werkzaamheden volgens Arbo-richtlijnen uit.

Functie-eisen
Ervaring in vergelijkende werkomgeving is een pré;
Heftruckcertificaat vereist;
Kennis van gebruik hulpmiddelen zoals o.a. pompkar, elektrische pallettruck, heftruck en reachtruck;

Competenties
Voor deze functie dien je te kunnen samenwerken met collega’s. Je bent goed in staat actief deel te nemen aan het realiseren van een gezamenlijk resultaat. Daarnaast ben je een proactief iemand die nauwkeurig werkt met oog voor veiligheid en kwaliteit. Je gaat zorgvuldig met producten om bent daarbij klantvriendelijk. Ook is het in deze functie van groot belang dat je een goede fysieke gesteldheid hebt.

Het betreft een fulltime baan waarbij je in wisselende dagdienst werkt (week 1: ochtend/middag, week 2: middag/avond incl. zaterdag (ochtend).

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Ploegendienst

 Veiligheidsschoenen verplicht

 Heftruckcertificaat vereist

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Sinds de start van het bedrijf in 1925 is Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum van traditioneel transportbedrijf uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het vervoer van deeg- en zoetwaren en verpakkingsmaterialen. Tevens bieden wij met onze warehouses een totaaloplossing voor de op- en overslag en het voorraadbeheer van drooggoederen voor onze klanten.
Het in Hallum gevestigde bedrijf is sinds 2009 in handen van de derde generatie, waarmee de status van familiebedrijf behouden blijft.

Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een dynamisch, veelzijdig en flexibel familiebedrijf dat de klanten totaaloplossingen op het gebied van transport en warehousing biedt en dat heeft vele specialismen in huis heeft. Of het nu gaat om groot volumevervoer, (inter)nationale distributie, opslag of voorraadbeheer, door de jarenlange ervaring, kennis en transparante werkwijze kunnen wij onze klanten op de meest efficiënte, flexibele en correcte manier bedienen.

Website:
www.devries-hallum.nl
Adres:
Meekmawei 15
9074 TJ Hallum

Interesses

{{interest.text}}