Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Glasbezorger

Branche:
Onbekend
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Als aanvulling op het team zoeken wij een glasbezorger voor 24 uur per week. Als glasbezorger breng je met je eigen vrachtwagen de bestellingen rond. S ‘ochtends begin je om 07:30 uur met het laden van je vrachtwagen. Je bepaald zelf je route en kijkt welke klanten als eerste en als laatste geladen dienen te worden. Ondanks dat er een til hulp aanwezig is op de vrachtwagen is een goede lichamelijk conditie voor dit werk belangrijk. Als het glas op de juiste locaties afgeleverd zijn dan ben je vaak aan het eind van de middag weer terug op de zaak.

Wij zoeken een kandidaat die gedreven, nauwkeurig, klantvriendelijk en enthousiast is. Je bent als chauffeur namelijk een belangrijke schakel in de organisatie. De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Functie-eisen
- Rijbewijs C, CE is een pré + code 95
- Ruime ervaring als vrachtwagenchauffeur
- Woonachtig in of in de omgeving van Drachten

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Glas is glas, zou je denken. Niets is echter minder waar. Zij bieden een full service dienstverlening met een compleet assortiment. Naast het leveren en monteren van diverse soorten kwaliteitsglas voor zowel nieuwbouw als renovatie doen we ook aanverwante zaken, zoals het vervangen van kozijnen of het aanpakken van problemen als houtrot. Ook leveren ze allerlei verwante artikelen zoals ventilatieroosters, glasblokjes, celband, kit, glaslatten etc.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met aandacht voor details. Kozijnen kunnen ook worden beglaasd in de werkplaats, hiervoor beschikken zij over een tweetal Hi-Tech bovenloopkranen en kozijnstellingen. Zij hechten veel waarde aan verantwoordelijk ondernemerschap en leveren hun werk op zoals van een gerenommeerd glaszettersbedrijf mag worden verwacht. Zij plaatsen ons glas dan ook volgens de meest recente versies van de normen en richtlijnen.

Website:
Drachtster Glashandel BV