Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Pijpfitter

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als Gas/ waterfitter ben je verantwoordelijk voor de montage van gasleidingen zowel bij hoofd- als dienstleidingen, inclusief de uitvoering van alle bijkomende werkzaamheden. Je voert de werkzaamheden uit binnen de gestelde tijd en conform werktekeningen, specificaties en (veiligheids-)voorschriften.

Functie eisen:
VIAG AVP
VCA
Veilig werken AC
BHV is een pre
Rijbewijs B
Heb je niet alles, maar wil je het wel halen? Ook dan nodigen wij jou uit om te reageren.
Competenties:
Ben jij:Een super harde werker? Loyaal, flexibel? Een echte vakman met ontzettend veel liefde voor het vak? En heb je kennis van het leidingennetwerk?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat deel uitmaken van een leuk team, waarin veel kan. Je komt te werken bij onze opdrachtgevers, allemaal mooie bedrijven. Het bedrijf doet veel aan opleidingen en doorgroeimogelijkheden en eigenlijk kun je alle kanten op. Geven en nemen, oprechtheid, loyaal en betrouwbaar naar elkaar.

Arbeidsvoorwaarden:
Een afwisselende (fulltime) baan met mogelijkheden tot een vast dienstverband.
Een plezierige werksfeer.
Salaris conform CAO.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


  In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Het bedrijf bestaat uit drie werkmaatschappijen, te weten:

Het aannemingsbedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het aannemen van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de ondergrondse infrastructuur zoals aanleg, reconstructie en onderhoud van water, gas, elektra, telecom en centrale antenne installaties.

De werkmaatschappij Weg- en Waterbouw houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van diverse werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van o.a. riolering, persleidingen, open en dichte verhardingen enz.

Het elektrotechnisch Installatie- en Montagebedrijf zorgt voornamelijk voor de aanleg van buiteninstallaties als sportveldverlichting, openbare verlichting, drukriolering gemalen, terreinverlichting en aanverwante zaken.

Website:
www.templer.nl