Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Flexibele inval woonbegeleider

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een flexibele inval woonbegeleider. In deze functie begeleidt je en ondersteun je bewoners in hun dagelijks leven en waar nodig bij de ADL. Je werkt volgens werkdoelen die voortvloeien uit het persoonlijke ondersteuningsplan. Je begeleidt en ondersteunt bewoners bij ontwikkeling en versterking van vaardigheden waardoor hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Je werkt oplossingsgericht, adequaat en doordacht, met humor en relativeringsvermogen. Je zorgt samen met je collega's voor een prettig en veilig woonklimaat. Waar nodig heb je contact met het sociale netwerk van de bewoners. Naast de begeleiding en zorg voor de bewoners houd je je ook bezig met de dagelijkse huishoudelijke werkzaamheden, zoals die voor kunnen komen in een woning. Dit doe je gezamenlijk met collega’s en met de bewoners.

Functie eisen
Je hebt een relevante opleiding op minimaal mbo-niveau 3 of 4. Je hebt aantoonbare ervaring in het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je bent flexibel, zowel naar de bewoners en collega’s als in je werktijden. Je bent bereid om onregelmatig en in het weekend te werken. Je kunt reflecteren op je eigen handelen en dat van je collega's. Je bent creatief, sociaal vaardig en communicatief sterk. Computervaardigheid is vereist.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Ploegendienst

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Deze instelling heeft een kleinschalig ouder-wooninitiatief, dat een zelfstandige woonvorm biedt aan 10 jong volwassenen met een verstandelijke beperking in Vlijmen. De 24-uurs zorg en begeleiding wordt geleverd door een team van enthousiaste medewerkers.

Website:
www.templer.nl