Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Ervaren monteur installatietechniek

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Heb jij passie voor techniek? Dit bedrijf is een groeiende onderneming met een hecht team. Samen zorgen zij er voor dat de opdrachten van de opdrachtgevers met een hoge kwaliteit worden afgerond. En dat werkt! Daarom zoeken zij collega’s die samen met hun verder willen groeien. Geen seriematig werk, maar elke dag nieuwe uitdagingen met innovatieve producten en uitdagende projecten.

Als monteur installatietechniek realiseer, repareer en verbeter je kleine en grote installaties voor verwarming, ventilatie, water en sanitair. Ook krijg je te maken met luchtbehandeling- en klimaatbeheersingsinstallaties, zoals airco’s en warmte-terug-win-installaties. De toonaangevende positie van dit bedrijf op het gebied van duurzame energie zorgt ervoor dat jij veel werkzaamheden zal gaan uitvoeren op het gebied van warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard zorgen zij ervoor dat jij hierin op een juiste manier geschoold wordt en met hun mee kan groeien.
Kortom: een uitdagende functie waarin het vak van installatiemonteur een nieuwe dimensie krijgt!

Functie eisen
Wij zoeken ervaren installatiemonteurs met een gezonde dosis enthousiasme en dezelfde passie voor techniek als je collega’s. voor deze functie hebben we de volgende algemene functie-eisen:
Jij hebt minimaal een MBO-2 opleiding in de installatie- en/of elektrotechniek afgerond
Jij hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
Jij bent flexibel, klantgericht en hebt goede sociale vaardigheden
Jij bent proactief en zelfstandig
Jij bent 40 uur beschikbaar
Heb jij een andere opleiding afgerond, maar denk jij nog steeds dat je het team van dit bedrijf kan versterken? Dan mag je ook reageren.

Wat bieden zij
Dit bedrijf biedt jou een aantrekkelijke en veelzijdige baan aan met grote mate aan zelfstandigheid in een ervaren en innovatief no-nonsens omgeving. Het betreft een baan met uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden indien gewenst. Met interne- en externe opleidingen zorgen zij ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot een professional binnen jouw vakgebied. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Natuurlijk gaat deze baan gepaard met een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Arbeidsvoorwaarden
De functie is eerst op uitzendbasis en bij goed bevallen krijg je een vast contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure Templer
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Bedrijfsomschrijving
Dit bedrijf is zowel op de particuliere als zakelijke markt een betrouwbare en professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.
Duurzaamheid, klantvriendelijkheid, hoogwaardige service & advies en regionale betrokkenheid zijn waarden die bij dit bedrijf hoog in het vaandel staan. Dit bedrijf is al jaren een betrouwbare partner die haar werk op een kwalitatief goede manier af maakt van aanbesteding en aanvraag tot uitvoering. Het stopt niet bij de uitvoering, maar biedt een totaalpakket aan voor service en onderhoud.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}