Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Drainagemedewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Voor een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in drainage zijn wij op zoek naar een collega.

Door de regenval en lange winters is drainage onmisbaar voor agrariërs. Voor elke grondsoort heeft dit bedrijf de beste machine. Met de zeer uitgebreide uitrusting aan machines, trekkers, zandkarren en de benodigde drainage onderdelen kunnen ze voor elke klant de gewenste drainage aanleggen. Het bedrijf is actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland, maar zijn gevestigd in Terkaple in Friesland.

Het betreft een familiebedrijf waarbij vader, moeder en zoon allen betrokken zijn bij het bedrijf. Er heerst een open arbeiderscultuur. Tijdens de drukke periodes zet het hele bedrijf de schouders eronder.

Functie omschrijving:

Als Drainagemedewerker ben je onderdeel van het team. Bij het aanleggen van de drainagesystemen wordt gebruik gemaakt van een machine. Jij bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de machine en loopt ernaast voor hand en spandiensten en het aanleveren van de juiste materialen op het juiste moment. Je doet je werk als een team en zo bereik je samen met je collega’s een goed resultaat.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}