Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Commercieel verkoopadviseur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Om de groei van dit bedrijf te kunnen continueren, zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel Verkoopadviseur. Als verkoopadviseur draag je bij aan de realisatie van de commerciële doelstellingen door het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, het aanbevelen van (nieuwe) producten en het herkennen en ontwikkelen van kansen in de markt.
*
De werkzaamheden variëren van het adviseren over en het verkopen van compostproducten van dit bedrijf aan gemeenten en bedrijven en heeft als focus-werkgebied Zuid- en Midden-Nederland.

WAT GA JE DOEN:

Effectief en duurzaam relatiebeheer; actief onderhouden van bestaande klantrelaties en het aandragen van nieuwe klanten.
Advisering op basis van bodemanalyses.
Deskundig advies verstrekken over toepassingen van producten en diensten aan prospects, klanten, distributeurs en adviseurs en vakkennis daartoe up-to-date houden.
Initiëren van het verkoopproces door het jaarlijks opstellen en uitvoeren van een verkoopplan.
Verzamelen van relevante marktinformatie t.b.v. het bepalen van commercieel beleid en productontwikkeling.
Realisatie van de verwachte omzetdoelstellingen.
Uitvoering verkoopadministratie, gebruikmakend van beschikbare (CRM-)systemen.
Initiëren van promotionele activiteiten ten behoeve van versterken van imago en marktpositie (bijv. door beurzen en presentaties).

Functie eisen:
Je hebt een Mbo werk- en denkniveau en je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht, ondernemen, commercieel en technisch gedreven en overtuigend. Affiniteit met bemesting en bodemverbetering is een pre. Daarnaast heb je goede computervaardigheden (o.a. Office pakket). Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en geen 9 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden:
Het bedrijf biedt je een veelzijdige functie met ruimte voor eigen ontwikkeling, een prettige werksfeer in een klein team en een salaris conform de geboden kwaliteiten.

Bij de functie hoort uiteraard een auto, laptop en telefoon van de zaak. Ze bieden 26 vakantiedagen en 5 ATV dagen bij een fulltime dienstverband. Mochten er opleidingswensen zijn dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden.

Dit solide familiebedrijf wil haar unieke kennispositie in de markt verder uitbouwen. Van afval wordt een biologische grondstof gemaakt, die op een natuurlijke manier de wereld én de voedselproductie gezonder en duurzamer maakt. Het bedrijf produceert compostproducten die toegepast worden als bodemverbeteraar of als grondstof in de potgrondindustrie. De vraag naar de bodemverbeteraars komt hoofdzakelijk vanuit sectoren in de land- en tuinbouw, maar ook vanuit gemeenten. Ze beschikken over moderne productiefaciliteiten, gedreven en bekwame medewerkers en geraffineerde productieprocessen, wat de basis vormt voor de kwaliteitsproducten en tevreden klanten. Kennis over producten en toepassingsgebieden staan hierbij centraal.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl