Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Commercieel & Logistiek medewerker

Branche:
Industrie
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

In deze functie ga je zelfstandig alle orders, facturatie en logistieke afhandelingen verzorgen. De doelstelling hierbij is een perfecte service en klantgerichtheid bieden.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten wat ook betekent dat je de afhandeling doet van telefoontjes en emails. Daarnaast verwerk je de orders in Exact, handel je de Webshop bestellingen af en beheer je het CRM in Exact (klanten en relaties). Tevens zullen ook werkzaamheden, zoals orderpikken en transport regelen voor klanten, behoren tot je taken.

Je werkdagen zullen bij voorkeur zijn op dinsdag, woensdag en donderdag.

Functie-eisen
Je hebt 1 tot 5 jaar ervaring (Mbo plus niveau) in het verwerken van orders en het dagelijkse en directe contact met klanten. Wanneer je jezelf herkent in de volgende eigenschappen lees dan snel verder: je hebt humor en bent positief ingesteld. Tevens ben je praktisch, servicegericht en accuraat.Je denkt commercieel mee, bent communicatief vaardig en klantgericht. Je kan goed en zelfstandig de zaken coördineren met daarbij altijd een oplossingsgerichte instelling.Kennis van Exact is een pre.

Spreekt deze functie je aan en ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam? Vind je het leuk om samen met een klein en gemotiveerd team binnen een snelgroeiend bedrijf en met een geweldig en (h)eerlijk product te werken. Dan zijn we opzoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden
De Cao voor de Zoetwarenindustrie is van toepassing en bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ben je gek op chocola…?

Dit bedrijf wil mensen laten zien hoe èchte chocola gemaakt wordt, van boon tot reep. In hun eigen fabriek in Amsterdam doen ze alles zelf. Ze zijn het enige Nederlandse chocoladebedrijf dat elke schakel in de keten zelf in de hand heeft. Hierdoor kunnen ze alles zo duurzaam mogelijk doen. Ze kopen hoge kwaliteit biologische cacao direct bij de boeren in Congo, Peru en de Dominicaanse Republiek. Dit doen ze voor een goede en eerlijke prijs. Ze branden zelf en nemen de tijd. Eerlijk, stoer, biologisch, Nederlands en ècht lekker.

Functieomschrijving

Website:
www.chocolatemakers.nl
Adres:
Zesde Vogelstraat 54
1022 XE Amsterdam

Interesses

{{interest.text}}