Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: CNC Kanter

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

In deze functie draag je zorg voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van een CNC gestuurde kantbank. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van een CNC kanter uit het nauwkeurig lezen van de werkopdracht en de tekening, het controleren of benodigde materialen, tekeningen en documenten aanwezig zijn en het uitvoeren van tussentijdse en eindcontroles op het product. Je zult je bezighouden met het bewerken van dun RVS plaatmateriaal; overwegend enkel stuks.

Functie eisen:
Zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig, gestructureerd, technisch goed onderlegd en kritisch op eigen werk, dat ben jij. Verder herken je je ook in het onderstaande:
- MBO niveau 3 richting metaal
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
- Relevante en recente werkervaring als zelfstandig CNC zetter/kanter
- Ervaring met tekening lezen
- Ervaring met SafanDarley kantbank is een pré
- Flexibele, oplossingsgerichte instelling

Arbeidsvoorwaarden:
Het bedrijf biedt een afwisselende en zelfstandige fulltime functie in een collegiale en informele werkomgeving met een no-nonsense cultuur. Je krijgt een passend salaris op basis van je ervaring en opleiding met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden welke geregeld zijn in de CAO metaal & techniek.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ruim 30 jaar geleden werd het eerste fornuis geproduceerd in de fabriek in Best. Inmiddels is dit bedrijf dé producent van topkwaliteit fornuizen voor de Horeca. Het is een Brabants productiebedrijf waarin ca. 40 enthousiaste medewerkers met veel passie werkzaam zijn. De medewerkers zijn de sleutel tot het succes en de tot nu toe behaalde resultaten waren niet mogelijk zonder de kwaliteiten, initiatieven en toewijding van deze medewerkers.

Website:
www.templer.nl