Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: CNC-Frezer

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Van de as van een tractor tot technische producten voor machineparken van multinationals. Als CNC frezer/draaier maak je bij dit bedrijf fijn mechanisch werk voor zeer uiteenlopende klanten. Frezen/draaien is jouw hoofdactiviteit, maar je bent net zo makkelijk inzetbaar voor draai- en bankwerk. kortom: jij bent net als je collega's op de verspaningsafdeling super allround.
*Dit ga je doen?
Je maakt voornamelijk machine- en constructieonderdelen. De doorlooptijd van de producten varieert van een half uur tot een paar dagen. Je hebt dus veel variatie in je werk. De uitdaging van deze job zit onder meer in de veelzijdigheid van materialen waarmee je werkt. Naast staal heb je bijvoorbeeld ook aluminium, roestvrijstaal, brons en soms zelfs kunststof of duplex in handen, maar ook gietwerk en constructiewerk behoort tot de uitgangsmaterialen.

Elke order begint met een technische tekening. Soms maak je alleen een prototype, een andere keer ga je met een serie aan de slag. Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor je werk. Zo selecteer je de juiste gereedschappen, houd je rekening met snijgegevens, bepaal je de bewerkingsvolgorde en de correcte opspanning en stel je de machine in. Ook zie je erop toe dat het productieproces goed verloopt. Tot slot werk je het product af door middel van slijpen of afbramen.

Is frezen bij een bepaald product misschien sneller dan draaien? Kan de afwerking beter als je anders opspant? Voel je vrij om mee te denken, idee├źn te opperen en zo de processen te verbeteren. Ze houden van hard werken en van kwaliteit. Ook niet onbelangrijk; je hebt tijd voor een praatje met collega's en mag zo hard meezingen met de radio als je wilt.

"Het mooiste van dit werk? Dat je altijd creatief kunt zijn. Alternatieve opspanningen bedenken, leren over een nieuw materiaal: elke dag is anders".

Functie eisen:
Een enthousiaste vakkracht die initiatief neemt en zelfstandig werkt. Je bent technisch goed op de hoogte en voert niet zomaar een opdracht uit, maar denkt na over werkprocessen. Snap je iets niet? Dan zoek je het op of raadpleeg je je collega's. En je hoeft in het begin echt nog niet super allround te zijn hoor. Op de werkvloer leren ze je graag de fijne kneepje van het vak.

Verder heb je?
Minimaal MBO 2 niveau
Technisch inzicht
Enige kennis van programmeertalen Heidehahn of Siemens

Arbeidsvoorwaarden:
Een marktconform salaris.
Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf.
25 vrije dagen en 13-ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
Een prettige, informele en professionele werkomgeving.
Vergoeding voor overwerk en eventuele maaltijden die je dan nuttigt

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Ooit is dit bedrijf begonnen als dorpssmid, maar werden al snel een klein constructiebedrijf. Het ging van vader op zonen en groeide uit tot een allround metaalverwerkend bedrijf. Geleerd van zaken die beter konden en trots op zaken die perfect waren. Door te doen wat ze zeggen en vast te houden aan hun kernwaarden zijn ze geworden wie ze zijn.

Website:
www.templer.nl