Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: CNC Draaier

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever wil het CAD CAM Draaien van de grond af aan opbouwen tot een productie-eenheid waar ze trots op kunnen zijn! Daarom zijn ze op zoek naar een CNC Draaier / CAD CAM Programmeur. Deze man of vrouw moet voldoende lef, doorzettingsvermogen, kennis en praktijkervaring hebben om hier een succes van te maken. Ook moet je kunnen samenwerken en je kennis kunnen overdragen op anderen. De producten die ze maken zijn zowel grote als kleine projecten, voor opdrachtgevers in de ruime omgeving. Daarnaast hebben ook onze eigen projecten waar ze voor produceren. Uitdaging genoeg dus!

Voldoe jij aan onze functie eisen? Dan gaan ze graag met je in gesprek!

Functie eisen
- Relevante afgeronde opleiding op MBO niveau 3;
- Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken, te proberen en CAD CAM draaien bij ons op te bouwen;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Je hebt minimaal twee jaar relevante ervaring;
- Je kunt goed samenwerken, je kunt kennis overdragen en je bent flexibel;
- Je hebt een representatieve houding, je denkt in oplossingen, je bent doelgericht en je wilt het beste uit jezelf halen
- Je hebt minimale ervaring met een CAD CAM programma o.a. (EZCAM) en ervaring met Fanuc besturingssysteem
- Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden? Tijdelijk dienstverband, dat omgezet kan worden naar vast contract Salaris op basis van kennis en ervaring volgens cao klein metaal Reiskostenvergoeding Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden Begeleiding Pensioenregeling ADV en vakantiedagen Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Dit bedrijf is een allround toeleverancier van metaal- en kunststof producten. Ons bedrijf beschikt over diverse CNC gestuurde verspaningsmachines en diverse lastechnieken. Wij maken en leveren een grote diversiteit aan producten, variƫrend van draai-, en freesonderdelen tot en met constructiewerk. Deze producten worden geleverd aan diverse sectoren, bijvoorbeeld:
Luxe jachtbouw
Brandweer
Landbouw-, en voedingsindustrie
Weg-, en waterbouw

Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl