Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Chauffeurs Kipper

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het rijden van zand, grind en grond voor diverse opdrachtgevers en projecten. Daarnaast zijn werkzaamheden ook frezen en het rijden van asfalt. Als chauffeur ben je (mede)verantwoordelijk voor het op de meest efficiënte en effectieve manier transporteren.

Het werk is afwisselend fulltime en of parttime in te vullen. Jij vindt het leuk om 24 – 7 in de infra te werken. De ritten zijn divers en kunnen per dag verschillen! Heb jij geen ervaring en wil je graag kipper chauffeur worden? Ook dan zijn er mogelijkheden! Overdag werk je tussen 06.00uur en 18.00uur. Ook weekend en nachtdiensten zijn optioneel.

Het betreft een bedrijf dat te omschrijven is als een professionele toonaangevende dienstverlener als het gaat om grondwerk, transport voor bouw- en wegenbouw. In de ruim 60 jaar vanaf de oprichting zijn zij uitgegroeid tot een zéér gezonde onderneming. Dit is het resultaat van het leveren van alleen hoogwaardig kwalitatieve diensten.

Competenties
Je bent flexibel inzetbaar (dag/nacht/weekend). Je bent een harde werker en houdt ervan om lekker buiten aan het werk te zijn. Je bent bereid om in jezelf te investeren. Tevens vind je het niet erg wanneer je werktijden niet binnen het welbekende begrip “van 9 tot 5 mentaliteit” vallen.

Opleiding:
Lbo niveau
In het bezit van C, of CE
In het bezit van een chauffeurspas
VCA en code 95 is een pré

Wil jij graag werken voor dit veelzijdig transportbedrijf, waar een ontspannen en vriendelijke sfeer hangt? Ben je die vakbekwaam kipper chauffeur of wil je het graag worden? Ben je een harde werker en heb je veiligheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan? Reageer dan snel met je motivatie en CV.

We laten sowieso van ons horen. In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Door via Templer aan de slag te gaan draag je bij aan de verbetering van de manier waarop uitzendbureau's te werk gaan. Ons doel is om deze ervaring zo positief mogelijk te maken voor iedereen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}