Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Chauffeur en/of Logistiek Medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Vanuit de magazijnen van dit bedrijf komen veel van de materialen die nodig zijn om storingen op te lossen in het elektriciteitsnet langs de weg of in het telefoonverkeer. Verder zijn er ook kunstwerken, inbeslagname materialen en machines om te laden of lossen. Die materialen/onderdelen passen meestal niet in dozen en op pallets vanwege de grootte of het gewicht. Toch willen de klanten dat dit bedrijf precies weet welke materialen er van hen staan en ook waar het staat. Want bij een storing of calamiteit telt elke minuut.

Daarom zijn we opzoek naar een logistieke man die het complete magazijn bijhoudt en overzicht heeft. Ook het op orde houden van de opslag behoort tot je takenpakket. Het kan ook voorkomen dat je sommige leveringen zelf dient te doen. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Functie-eisen
- Ruime ervaring in een soortgelijke functie;

- In het bezit van rijbewijs B, C is een pré;

- In het bezit van een VCA diploma (of bereid dit te halen);

- In het bezit van een heftruck/ reachtruck certificaat (of bereid dit te halen);

- Woonachtig in de regio Den Bosch.

Je bent flexibel en dienstverlenend. Ben je fysiek fit en houd je van afwisselend werk. Dan ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken.

Arbeidsvoorwaarden
Bij goed functioneren (eerst op uitzendbasis) krijg je een contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verzorgd van A tot Z en met veel aandacht het transport van A naar B. Ze bieden de relaties alle soorten (exceptioneel) transport en op- en overslag. Ze hebben meer dan 80 jaar kennis en ervaring met de zeer persoonlijke aanpak en prettige sfeer, die eigen is aan een familiebedrijf! Het zorgvuldig omgaan met klant en vracht staat bij hen zeer hoog in het vaandel. Ze staan dag en nacht voor de klanten klaar en zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijke positie die zij hebben weten te verwerven in deze branche.

Website:
www.templer.nl