Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Chauffeur

Branche:
Temp agency
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Dit betreft een functie voor gemiddeld 25 uur per week op de dagen maandag, woensdag en vrijdag. Je vertrekt vanaf de standplaats Den Dungen rond 06.00 uur en je bent rond 14.00 uur weer terug op de thuisbasis (eventueel andere dagen in overleg). Je zult ingezet worden op de binnenlandse ritten in het Zuiden van het land. Mocht je maar 3 dagen beschikbaar zijn wordt je ook zeker uitgenodigd om te solliciteren. De vracht die je gaat vervoeren is afvalvlees, rundersnippers etc.. Maar ook de bevoorrading van supermarkten.

Functie eisen
Je bent in het bezit van de benodigde papieren zoals een chauffeursdiploma, rijbewijs CE en code 95. Je hebt enige werkervaring als vrachtwagenchauffeur. Je bent communicatief vaardig en representatief. Je hebt een flexibele instelling met verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je daarnaast liefde voor het vak als chauffeur reageer dan snel op deze leuke afwisselende functie als chauffeur.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris passend bij je kennis en ervaring conform de transport CAO en werken in een prettige werkomgeving.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf wil meer voor u betekenen dan de gemiddelde transporteur. Uw gemak staat bij hen voorop. Ze staan garant voor flexibiliteit, service en een hoogwaardige kwaliteit op het gebied van transport en/of distributie in koel- en vriesproducten.
Het bedrijf is nog een jong bedrijf. Sinds 1997 rijden zij met Scania vrachtwagens door de Benelux.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}