Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Centralist/Planner

Branche:
Temp agency
FTE:
Onbekend
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Dit bedrijf is ontstaan door het samengaan van diverse taxibedrijven die al vanaf 1977 werkzaam zijn in de regio de Meierij ten zuiden van 's-Hertogenbosch.

Het wagenpark is uitgegroeid tot 31 taxi’s en taxibusjes en 65 personeelsleden die ervoor zorgen dat 7 dagen in de week de klanten bediend worden.

Functieomschrijving
Als Centralist-Planner ben je het contactpunt voor de chauffeurs en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van chauffeurs, de planning en het snel oplossen van plotselinge probleemsituaties. Het betreft een functie voor 32 - 40 uur per week.

Functie-eisen
Je bent beschikbaar op korte termijn. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Je bent klantvriendelijk. Je hebt een logistieke achtergrond, bij voorkeur werkervaring als centralist. Je hebt enige stratenkennis van deze regio. Je bent een teamspeler, verantwoordelijk, zelfstandig en proactief. Als laatste ben je flexibel inzetbaar.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.
Een uitdagende baan. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de Taxi CAO. Daarnaast een extra toeslag op de uren tussen 00.00 uur en 06.00 uur. Zelfstandige en verantwoordelijke functie.

Sollicitatie procedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}