Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Boekhoudkundig/Administratief Medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Voor de afdeling administratie van dit bedrijf zijn we opzoek naar een Boekhoudkundig/Administratief Medewerker voor 28 uur per week. In drukke tijden kan dit oplopen tot ongeveer 32 uur per week. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het inboeken van inkoopfacturen, het beheer van de debiteuren en de interne administratie (inboeken en afstemmen). Het betreft ongeveer 1000 facturen per week.

Functie eisen
Je hebt MBO werk- en denkniveau 3 of 4. Je werkt zeer nauwkeurig. Je durft te bellen met klanten en weet deze op de juiste manier te woord te staan. Het is mede jouw verantwoordelijkheid om contact te leggen met klanten betreffende hun openstaande facturen en deze op een klantvriendelijke manier, maar doeltreffend te innen. Daarnaast heb je gevoel voor humor en ben je woonachtig binnen 30 minuten reistijd van Sneek.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Het gaat in eerste instantie op uitzendbasis en bij goed bevallen op termijn een vaste aanstelling.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Templer is het uitzendbureau dat het anders aanpakt. Jij als kandidaat en je nieuwe werkgever staan centraal. Templer heeft als doel dat jullie samen zo eenvoudig mogelijk tot een duurzame samenwerking komen.

We wensen je veel succes bij het vinden van een baan die bij jou past.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}