Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Bedrijfswagenmonteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
VMBO

Functie omschrijving

Voor een prachtig bedrijf zoeken wij Bedrijfswagen monteurs die zowel in Akkrum als Heerenveen die allround monteur werkzaamheden kunnen uitvoeren aan bedrijfswagens. Je zult gaan werken in een allround werkplaats waar met name zware bedrijfswagens worden gerepareerd. Alles wordt aangepakt het vervangen van een lamp tot aan totale revisies. Je werkt in een klein team van monteurs en bent flexibel in de aanpassing en enthousiast in jouw werk.

Functie eisen
Ben je bij voorkeur in het bezit van APK papieren en/of de bevoegdheid om tacho’s te ijken en/of gecertificeerd zijn om LPK uit te voeren. Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Je komt te werken binnen kleine en gedreven teams die enthousiast elke klus oppakken.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Onze opdrachtgever is een allround garage voor zware bedrijfsvoertuigen. Ze voeren diverse periodieke keuringen en periodieke beurten uit. Bovendien bouwen ze blower installaties, hydrauliek installaties en doen ze totale revisies van trekkers en trailers.

Website:
www.templer.nl

Interesses

{{interest.text}}