Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Productiemedewerker medewerker bakhal

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een medewerker die de baklijn kan gaan bedienen.
De kandidaat die wij zoeken is positief en enthousiast en wil graag nieuwe vaardigheden leren. Door Middel van interne opleidingen krijg je steeds meer inzicht in het proces en het bedienen van de machines.

Als medewerker baklijn ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het goed bedienen, verstellen en waar nodig instellen van de diverse machines in de bakhal. Jullie zorgen voor het op de juiste manier draaiend houden van het productieproces, je wil graag kennis opdoen van machines en bent alert op de kwaliteit van het eindproduct (chips). Je werkt samen met je collega’s om het gehele proces zo efficiënt en productief mogelijk te laten verlopen.

De kandidaat die wij zoeken is leergierig ingesteld en wil graag weten hoe het in een (food)productiebedrijf werkt. Je begrijpt dat als iedereen zijn werkzaamheden verricht je met elkaar bergen werk kunt verzetten. Je bent rustig. Je weet je collega’s goed en positief te motiveren. Je bent stressbestendig, collegiaal, nauwkeurig, besluitvaardig, flexibel en gedreven om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.

Functie eisen:
- Ervaring in een productieomgeving is een pré
- Woonachtig in de omgeving van Wolvega

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een permanente fulltime functie met uitzicht op een vaste baan. Je zal werken binnen het 3 ploegen systeem. Je werk wordt beloond met een goed salaris passend bij je kennis en ervaring. Daarnaast bieden wij je graag een plek binnen ons gezellige team.

Heb je interesse in deze functie dan zien we jouw sollicitatie met plezier tegemoet! We nemen snel contact met je op om een kennismaking voor je in te plannen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

 Ploegendienst

 Veiligheidsschoenen verplicht

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


FZ Organic Food is een producent van biologische levensmiddelen, actief in 34 landen in diverse (houdbare) categorieën met haar A-merken voor het natuurvoedings-kanaal: Trafo, Yakso, Bionova en Fryslaner.
FZ Organic Food wil samen met u biologische voeding betaalbaar, bereikbaar en beschikbaar maken om zo een positieve bijdrage te leveren aan de wereld waarin wij leven. Wij zijn de (Bio)logische partner voor (food)retail, speciaalzaak en foodservice in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van (h)eerlijke, duurzame, biologische levensmiddelen.

Website:
www.fzorganicfood.com
Adres:
Oppers 58
8471 ZM Wolvega

Interesses

{{interest.text}}