Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Autospuiter / Voorbewerker

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een vakman met aantoonbare kennis van en ervaring met autospuiten. Je komt te werken in een team van autospuiters waarin je de ene week werkt als autospuiter en de andere week als voorbewerker. Naast het aanbrengen van beschermende lagen en laksystemen ben je dus ook bezig met schuren, plamuren, vetvrij maken en afplakken van carrosseriedelen.

Je bent verantwoordelijk voor het voeren van onderhoud aan de spuitinstallatie en de benodigde spuitapparatuur. Je signaleert voorraadhoogten van lakken en aanverwante artikelen en houdt ondertussen de orde en netheid van de werkplek in de gaten. Je weet dat de kwaliteit belangrijk is en je leeft wettelijke voorschriften op het gebied van milieu, veiligheid en ARBO na.
Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen
Wij verwachten een flexibele, prettige kandidaat in het bezit van rijbewijs B. Je hebt de opleiding tot autospuiter succesvol afgerond en hebt een goede inhoudelijke kennis van het schadeherstelproces. Je bent accuraat en kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is.

Arbeidsvoorwaarden
Uitzendbasis en bij goed bevallen contract bij het bedrijf.

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is.

Voor bovenstaande functie bieden zij een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken en woonachtig in de regio Den Bosch?


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De Jos van Boxtel Groep (ISO-gecertificeerd) bestaat uit 4 toonaangevende autobedrijven in
Noordoost Brabant: 2 Toyota vestigingen te Middelrode en ’s-Hertogenbosch, een Toyota / Nissan vestiging in Oss en een Nissan / Mitsubishi vestiging te ’s-Hertogenbosch. Tevens bevat de groep Schadeherstelbedrijven in Middelrode, Oss en ‘s-Hertogenbosch. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 150 medewerkers zich actief in bij een verkoop- en servicegerichte organisatie

Website:
www.josvanboxtel.nl
Adres:
Haffertsestraat 21
5258 TZ Middelrode

Interesses

{{interest.text}}