Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Assistent Haardenbouwer

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Dit bedrijf is opzoek naar een nette, vakkundige en sociale Assistent haardenbouwer. Ze bieden een leuke uitdagende baan met veel afwisseling voor enthousiaste technici. Als Assistent haardenbouwer ga je mee met een ervaren haardenbouwer als hulp, de kneepjes van het vak worden je dan bijgebracht zodat je in de toekomst kunt uitgroeien tot een zelfstandig werkende haardenbouwer.

Interne opleiding wordt verzorgd, zodat je later zelf haarden, kachels, rookkanalen kan plaatsen en het onderhoud aan gashaarden kan verzorgen.

Het is een praktische en veelzijdige functie waarin je jouw kennis, inventiviteit en vaardigheden op technisch vlak in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen.

Het betreft een fulltime functie.

Functie-eisen
Je bent technisch onderlegd door opleiding of anders. Je wilt je handen uit de mouwen steken en bent in het bezit van een rijbewijs. Tevens ben je woonachtig in de omgeving van Vught (Straal van ongeveer 30 kilometer).

Arbeidsvoorwaarden
Eerst op uitzendbasis en bij goed functioneren op termijn mogelijkheden voor een vast contract bij het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De kwaliteiten van dit bedrijf uiten zich door een vakkundig en eerlijk advies, met daarnaast een snelle en vakkundige service. Het bedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige producten en merken welke tevens zijn onderworpen aan alle strenge eisen en normen. Maatwerk is 1 van de vele specialiteiten, in hun eigen werkplaats worden maatwerk openhaarden, spatschermen en accessoires vakkundig gerealiseerd. Het bedrijf is werkzaam door heel Nederland. Tevens verrichten ze veel werkzaamheden buiten Nederland

Website:
www.templer.nl