Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Allround Medewerker

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
Geen minimale opleiding

Functie omschrijving

Ben jij die superhandige Allround Medewerker? Zoek je elke dag weer een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om afwisselend zelfstandig én samen met collega’s te werken? Dan is dit jouw kans! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van onder andere renovatiewerkzaamheden. Je komt terecht in een hecht team waar je op kunt bouwen. Of je nou ervaring hebt opgedaan als Loodgieter, Tegelzetter of Timmerman, of alleen maar graag je handen uit de mouwen wilt steken en de goede inzet hebt dan zoeken we jou! Het bedrijf wil je graag alle kneepjes van het vak leren.
Een greep uit jouw werkzaamheden:
- De woning klaar maken voor de sloper en afdekker
- Kleine aanpassingen in installatiewerk
- Eventueel uitvlakken en/of klaarmaken voor de stukadoor
- Aanbrengen nieuw tegelwerk wand en vloer (wanden lijmen, vloer in specie)
- Afkitten tegelwerk
- Schoon en opgeruimd achterlaten van de woning

Functie eisen:
Er zijn geen specifieke functie eisen voor deze baan. Heb je wel ervaring dan is dat mooi meegenomen. Wat van belang is dat je graag hard wilt werken, geen negen tot vijf mentaliteit hebt en graag wilt leren hoe alles bij dit bedrijf gaat. Tevens ben je in het bezit van een auto en rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Den Bosch woont.

Arbeidsvoorwaarden:
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris passend bij je kennis en ervaring.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf is opgericht in 1993 en is gevestigd te Sint Michielsgestel. Zij zijn voornamelijk actief in Noord-Brabant waaronder Tilburg, Eindhoven, Breda, ’s-Hertogenbosch, Sint Michielsgestel enz .Zij verhuren (studenten)kamers, studio’s, appartementen, garages- en diverse bedrijfsruimten zoals winkel, horeca- en kantoorruimten.

Website:
www.templer.nl