Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Allround boekhoudkundig medewerkster

Branche:
Onbekend
FTE:
In overleg
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Functieomschrijving
Voor deze functie zullen je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het verwerken van in- en verkoopfacturen, declaraties van werknemers en de dagelijkse boekhoudkundige taken. Daarnaast assisteer je het team, dat bestaat uit nog negen andere collega’s, met de periodeafsluitingen en heb je een ondersteunende rol binnen de afdeling. Het betreft een parttime functie voor ongeveer 24 uur waarvan de woensdag en vrijdag vaste dagen zijn. De andere uren kunnen in overleg ingevuld worden.

Functie-eisen
Je beschikt over minimaal een Mbo 4 diploma (bedrijfsadministratie/financiële richting). Je hebt circa 2 tot 4 jaar ervaring. Je bent analytisch sterk en hebt een helikopterview. Je bent ondernemend, energiek, nauwkeurig en initiatiefrijk. Kennis van Excel is wenselijk en kennis van Ridder IQ / Accountview / ImageCapture is een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.
Dit betreft een vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof met ingang van januari 2019.

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


 


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De DERO GROEP is een familiebedrijf dat bestaat uit de bedrijven DERO, ELTEN, BOSGRAAF en PACKTECH. Gezamenlijk bieden deze bedrijven klanten de meest creatieve, innovatieve en bedrijfszekere oplossing op het gebied van robotics, kaas (be)handeling en -verwerking, convenience en packaging. Hierbij staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Om deze projecten te realiseren beschikken we over twee productievestigingen, één in Joure en één in Nieuw-Vennep. Daarnaast is er een flexwerkkantoor in Barneveld. Alle bedrijven in onze groep werken samen als één organisatie en we beschikken in huis over alle disciplines die een projectorganisatie nodig heeft: engineering, projectleiding, besturing, assemblage, montage en service. De werkomgeving is modern en ruimtelijk ingericht en we hechten waarde aan goede materialen om mee te werken. De DERO GROEP is een platte organisatie met een informele en collegiale werksfeer.

Website:
www.dero-groep.nl