Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Administratief medewerker

Branche:
Onbekend
FTE:
Part‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als aanvulling op ons team zoeken wij een administratief medewerker, voor 24 uur per week. Samen met 3 collega's ben je werkzaam op de afdeling administratie.

In deze functie sta je klanten tewoord op een juiste en vriendelijke manier. Je voert orders in en controleert deze. Ook zorg je voor een juiste en volledige administratie. Je hebt een hands on mentaliteit, bent flexibel en weet van aanpakken. Mulitasken is jou dan ook niet vreemd. Omdat je als team nauw met elkaar samenwerkt kan het voorkomen dat er gevraagd wordt om tijdelijk werkzaamheden van een collega over te nemen.

Wij vragen:
- Minimaal 1 รก 2 jaar ervaring in een administratieve functie
- Enthousiaste instelling
- Per directe beschikbaarheid
- Woonachtig in de omgeving van Drachten

Wij bieden een leuke baan binnen een gezellig team. De werkzaamheden zullen plaatsvinden op de maandag, dinsdag en woensdag.

Heb je interesse? Solliciteer dan direct! Wij zien je gegevens graag tegemoet! Reiskosten vergoeding

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Glas is glas, zou je denken. Niets is echter minder waar. Wij bieden een full service dienstverlening met een compleet assortiment. Naast het leveren en monteren van diverse soorten kwaliteitsglas voor zowel nieuwbouw als renovatie doen we ook aanverwante zaken, zoals het vervangen van kozijnen of het aanpakken van problemen als houtrot. Ook leveren we allerlei verwante artikelen zoals ventilatieroosters, glasblokjes, celband, kit, glaslatten etc.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met aandacht voor details. Kozijnen kunnen ook worden beglaasd in onze werkplaats, hiervoor beschikken wij over een tweetal Hi-Tech bovenloopkranen en kozijnstellingen. Wij hechten veel waarde aan verantwoordelijk ondernemerschap en leveren ons werk op zoals van een gerenommeerd glaszettersbedrijf mag worden verwacht. Wij plaatsen ons glas dan ook volgens de meest recente versies van de normen en richtlijnen.

Website:
Adres:
De Fok 12
9206 BD Drachten