Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Accountspecialist

Branche:
Onbekend
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Als accountspecialist ben jij verantwoordelijk voor het directe contact met onze klanten die gevestigd zijn in heel Nederland.
Word jij warm van een eigen klantenportefeuille, kun jij verbinding leggen op diverse niveaus met onze gesprekspartners en maak je gemakkelijk contact met collega’s en klanten? Lees dan vooral verder en reageer op onze vacature Accountspecialist Scholen! Een veelzijdige functie waarin onze klant en klanttevredenheid centraal staat.

OsingadeJong B.V. is een groeiend, dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met educatieve dienstverlening. Vanuit Makkum verzorgen wij voor onze klanten vrijwel alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een leermiddelfonds voor een VO school.

In de rol van accountspecialist zorg je voor een optimale dienstverlening richting onze klanten. Je bent trots op ons bedrijf en straalt dat uit. Als accountspecialist ben je gewend om je 100% in te zetten voor de klant en van nature ben je een organisator en een regelaar. Je bent gewend om kritisch naar je eigen werk te kunnen kijken. Jij zorgt er voor dat klantprocessen op rolletjes verlopen en communiceert tijdig en helder met onze klanten over acties, klantdagen, workshops en informeert hen over de meest recente ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van digitale leermiddelen en nieuwe moderne softwareapplicaties. In deze functie trek je samen op met onze accountmanager en ben je de schakel tussen onze afdelingen logistiek, inkoop en ICT met maar één doel voor ogen: alles voor de klant!

Je takenpakket
Als accountspecialist ben je verantwoordelijk voor het directe contact met onze klanten.
Onze klanten zijn scholen in het voortgezet onderwijs, wat betekent dat je de ene keer contact hebt met een boekenfondscoördinator van het VMBO in Den Haag en de andere keer contact hebt met een rector van het Lyceum in Leiden. In samenwerking met de accountmanager stel je een jaarkalender op en aan de hand van deze kalender zet je verschillende acties uit, zoals bijvoorbeeld de coördinatie van het leermiddelenlijsttraject, de inkoopvoorbereiding maar ook de planning rond de innames en uitgiftes van de boekenpakketten voor de leerlingen. Je verzorgt de klantevaluaties en monitort bij onze interne afdelingen en bij de leveranciers of onze diensten en producten tijdig geleverd kunnen worden. Je ondersteunt en adviseert klanten bij het samenstellen van de leermiddelenlijst, je weet alles over de verschillende distributiemogelijkheden en beantwoordt alle inkomende klantvragen. Jij weet precies welk project in welke fase zit en je bent in staat om moeiteloos je collega's en de afdelingen hier in meenemen. Je houdt het hoofd koel, ook wanneer er diverse projecten tegelijkertijd moeten worden uitgevoerd.

Onze piekperiode ligt in het zomerseizoen. In deze maanden zetten we met zijn allen de schouders eronder om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. In het naseizoen lever je voor je eigen portefeuille evaluatierapporten aan aan de accountmanager en doe je voorstellen met betrekking tot optimalisatie van onze dienstverlening. Actieve deelname aan werkgroepen is gewenst.

Wat bieden we?
Een onwijs leuke en veelzijdige baan! Vanuit ons pand aan de rand van het IJsselmeer in het Friese Makkum willen wij iedere dag het verschil maken richting klant. We zijn goed in wat we doen en als team zijn we trots op ons bedrijf!

- Een veelzijdige functie met veel afwisseling in taken en verantwoordelijkheid
- De kans om je te ontwikkelen in een werkomgeving bij een ambitieuze, groeiende organisatie
- Inspraak in ontwikkelingen binnen jouw afdeling
- Een werkplek binnen een informeel bedrijf waar we houden van korte lijnen
- Een passende beloning op basis van jouw werkervaring en opleiding
- 24 vakantiedagen en deelname aan bedrijfspensioenregeling

Over jou
- Jij bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar
- Jij hebt minimaal aantoonbaar MBO 4+ /HBO werk -en denkniveau
- Jij hebt bij voorkeur kennis en ervaring op het gebied van klantcontact
- Jij staat met beide benen op de grond, bent proactief en durft kritisch te zijn
- Een recht-door-zee cultuur past goed bij jou; je zegt wat je denkt en communiceert helder
- Je bent flexibel: je schakelt snel tussen verschillende rollen en kunt goed omgaan met wisselende werkdruk
- Je bent een kei in plannen, organiseren en prioriteiten stellen
- Jij weet de verbinding te leggen tussen diverse afdelingen en de klant en zorgt dat alle werkzaamheden gestroomlijnd
verlopen.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen. Reiskosten vergoeding

 In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


OsingadeJong is een educatieve dienstverlener voor scholen in het voortgezet onderwijs. Wij verzorgen voor scholen vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van leermiddelfondsen.

Website:
www.osingadejong.nl
Adres:
Oliemolen 2
8754 GH Makkum

Interesses

{{interest.text}}