Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.



Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Account Manager

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Door de groei van de organisatie en ter versterking van de afdeling Verkoop, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Accountmanager. Een commercieel, technisch en gedreven persoon die naast relatiebeheer zich vooral richt op resultaatgerichte acquisitie. Het betreft een fulltime functie.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van het commerciële beleid van het bedrijf. Dit betekent dat je verder bouwt aan het unieke concept en hiermee nieuwe opdrachtgevers binnen haalt om de groeiambitie te realiseren. Je signaleert en analyseert marktontwikkelingen en stelt in overleg met de directie verkoopstrategieën op. Hierin weet je de balans te vinden tussen new business en relatiemanagement bij (potentiële) klanten zoals: ingenieursbureaus, gemeenten, waterschappen en aannemers. Als gesprekspartner ben je betrokken bij het ontwerp & advies van elektromechanische projecten en hun producten op het gebied van pompinstallaties en telemetriesystemen. Als Accountmanager geef jij de opdrachtgevers de zekerheid dat je hun uitdagingen en behoeften begrijpt en dat dit bedrijf hierin dé dedicated partner is. Hierdoor kan je goed inschatten wat de beste manier is om onze diensten in te zetten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de gemaakte werkafspraken met de opdrachtgevers worden nageleefd. Door jullie inzet zorg je ervoor dat er een onderscheidende en waardevolle klantrelatie wordt opgebouwd en uitgebouwd. Verder ben je verantwoordelijk voor het: Verkopen van de onderscheidende dienstverlening en de kennis en ervaring; Continu binden van nieuwe opdrachtgevers uit de regio; Bewaken van de tevredenheid van jouw klanten; Bewust inspelen op afgesproken KPI’s als omzet- & margegroei en klanttevredenheid.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een commercieel ingestelde persoon die goed kan organiseren, zich flexibel kan opstellen en communicatief vaardig is. Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je een echte teamspeler, een goede luisteraar en oprecht geïnteresseerd in de klant zodat je er alles aan doet om de behoefte van de klant in te vullen. Verder ben jij in het bezit van een: MBO+ / HBO diploma met een commercieel/technische achtergrond; Gedegen track record binnen de branche of zakelijke dienstverlening; Rijbewijs B; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord als geschrift; Duits en Engels is een pre; De volgende competenties: je deinst niet terug voor acquisitie, je haalt energie uit relatiebeheer en bent een sterke gesprekspartner.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring. Je kunt bij dit bedrijf een inspirerende en informele werkomgeving verwachten in een project georiënteerd bedrijf en een klantgerichte omgeving met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit bedrijf bied je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden zij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden aangevuld met een auto, laptop, mobiele telefoon.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit bedrijf verzorgt maatwerkoplossingen van ontwerp naar realisatie tot aan service & onderhoud. Door de integratie van elektrotechniek, werktuigbouw en automatisering bieden wij onze klanten een totaaloplossing. Constante uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende afdelingen, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, staat garant voor oplossingen op maat.

Website:
www.templer.nl