Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: Account Manager Zakelijke Markt

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
HBO

Functie omschrijving

Voor deze vacature zoeken wij een ambitieus, ondernemend, daadkrachtig netwerktalent. Je wordt verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten voor zowel personen- en bedrijfsauto’s, het beheren van bestaande relaties en het verder positioneren in de markt van het dienstenpakket. Je doelgroep is de gehele zakelijke markt met de nadruk op het MKB-segment. Je benadert de doelgroep op pro-actieve wijze en draagt zorg voor de opbouw van een duurzame relatie. Je adviseert inzake mobiliteit alsmede het onderhandelen en afsluiten van contracten (lease, verkoop en onderhoud). Kortom: de functie voor de allround, ambitieuze en zelfstandige Account Manager die wil bouwen aan een sterke positie in een zeer interessante en dynamische markt. Het betreft een fulltime functie.

Functie eisen
Je hebt: HBO werk- en denkniveau; ervaring in B2B verkoop buitendienst (Automotive) met aantoonbaar succes o.b.v. continuïteit. Initiatiefrijk, communicatief sterk, flexibel en ondernemend; kunnen werken met duidelijke targets en resultaatgericht. Je werkt zelfstandig en je bent handig in het gebruik van automatiseringssoftware. Je bent een echte netwerker, in onze regio, die het gezicht van de organisatie wil zijn zonder de spreekwoordelijke “9 tot 5” mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden met een bijpassend salaris op basis van kennis en ervaring.

Dit betreft een vacature op basis van Werving en Selectie. Dit houdt in dat Templer de werving doet voor deze vacature en dat bij gebleken geschiktheid je rechtstreeks een contract aangeboden zal krijgen van het bedrijf.
Zij bieden een uitdagend salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


De Jos van Boxtel Groep (ISO-gecertificeerd) bestaat uit 4 toonaangevende autobedrijven in
Noordoost Brabant: 2 Toyota vestigingen te Middelrode en ’s-Hertogenbosch, een Toyota / Nissan vestiging in Oss en een Nissan / Mitsubishi vestiging te ’s-Hertogenbosch. Tevens bevat de groep Schadeherstelbedrijven in Middelrode, Oss en ‘s-Hertogenbosch. Vanuit deze vestigingen zetten ruim 150 medewerkers zich actief in bij een verkoop- en servicegerichte organisatie

Website:
www.josvanboxtel.nl
Adres:
Haffertsestraat 21
5258 TZ Middelrode

Interesses

{{interest.text}}