Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: 1e Monteur

Branche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Heb jij passie voor auto’s en sleutel jij het liefst iedere dag aan de electronica en mechanica van voertuigen en zou je graag willen werken in een klein, hecht team met een zeer persoonlijke sfeer? Lees dan snel verder.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het repareren en onderhouden van alle merken, jong en oud (incl. APK). Tevens verwachten ze dat je diagnoses kunt stellen en in staat bent om storingen op te lossen. Je hebt frequent klantcontact en je beschikt over een commerciële instelling. Kortom, je bent een allround vakkracht.

Functie eisen:
Je hebt een afgeronde opleiding als 1e en/of 2e autotechnicus op mbo niveau of je volgt deze. Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is gewenst, passie voor het vak is een must! Je bent in het bezit van de papieren voor APK keurmeester lichte voertuigen of je bent bereid deze opleiding te volgen. Je hebt ervaring met verschillende diagnoseapparaten voor diverse automerken. Je bent flexibel, communicatief vaardig, behulpzaam en je durft zelf initiatief te nemen. Je beschikt over de juiste werkmentaliteit en past binnen een professioneel klein bedrijf.

Het betreft een fulltime functie.

Zij bieden:
Een zeer gevarieerde baan met een makrtconform salaris, goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Door middel van diverse technische trainingen stimuleren zij je persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken binnen een enthousiast en professioneel team met gedreven collega’s.

Arbeidsvoorwaarden:
Op basis van Werving en Selectie. Bij goede geschiktheid contract bij het bedrijf.

Sollicitatie procedure:

Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe "login button" rechts bovenaan deze pagina) en solliciteer! Tijdens het registreren vragen wij naar je BSN nummer. Vanwege het AVG privacy reglement kan je hier 9 x een 0 noteren. Als je daadwerkelijk voor ons gaat werken zullen wij uiteraard het BSN nummer bij je opvragen.


Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die bijdraagt tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.


Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar de garage moet dan is uw auto bij deze Vakgarage in goede handen. Zij beschikken namelijk over goed opgeleide monteurs en over een werkplaats met moderne apparatuur.

Deze garage is een van de oudste écht onafhankelijke garageformules van Nederland. Onafhankelijk betekent in dit geval dus zeker ook merkonafhankelijk. Alle automerken zijn welkom in deze bedrijven. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is deze garage niet gebonden aan een merk. Zij monteren altijd originele of A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Website:
www.templer.nl