Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: 1e Monteur W

Deze vacature is verlopenBranche:
Temp agency
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Je fungeert op locatie als eerste aanspreekpunt en wordt geacht zelfstandig werktuigbouwkundige installaties op basis van de aangeleverde tekeningen te installeren. In voorkomende gevallen stuur je een aantal (hulp)monteurs aan. Je werkgebied betreft de 3 noordelijke provincies waarbij er projecten zijn in de woningbouw, utiliteit, renovaties en losse (spoed)klussen.

Bij goed functioneren zal er op korte termijn een contract bij het bedrijf aangeboden worden.

Opleiding/ Vereisten:


  • MBO werk- en denkniveau

  • Rijbewijs B

  • Aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie

  • VCA-gecertificeerd

  • Het (willen) verstaan van de Friese taal is een pr√©


Competenties:

Voor deze functie is het van groot belang dat je klantgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan. Daarnaast ben je iemand die resultaatgericht te werk gaat en ook met een team samenwerken moet voor jou geen probleem zijn.

Binnen dit installatiebedrijf krijg je veel (eigen) verantwoordelijkheid en er wordt dan ook van je verwacht dat je creatief bent en zelfstandig kunt opereren. Daarnaast ben je iemand die graag initiatieven toont, het vermogen bezit om problemen op te lossen en dat je flexibel bent ingesteld.

Woon je binnen een straal van 50 km van Noardburgum en ben jij de gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Reageer dan met CV en uitgebreide motivatie.

Wij laten sowieso van ons horen. In bezit van rijbewijs B

Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Dit installatiebedrijf staat al jaren garant voor het betere vakwerk in de installatiebranche. Of het nu om nieuwe, renovatie of utiliteit gaat. Het bedrijf is klein genoeg om gewoon te blijven en groot genoeg om uitdagende werken uit te voeren. Ze staan open voor nieuwe ontwikkeling en zijn sinds kort ISO gecertificeerd. Ook is er ruimte voor scholing en training.
Er is sprake van een informele cultuur waarbinnen een no-nonsens instelling wordt gewaardeerd. Men vindt belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen bij het bedrijf en deze twee aspecten moeten je aanspreken. In de praktijk betekent dit dat er van jou wordt verwacht dat je meedenkt en aangeeft wanneer er wat speelt.

Website:

Interesses

{{interest.text}}