Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Vacature: 1e Automonteur

Branche:
Handel en retail
FTE:
Full‑time
Minimale opleiding:
MBO

Functie omschrijving

Jij bent een enthousiaste en ervaren technisch specialist met een passie voor autotechniek, het liefst uit omgeving ‘s-Hertogenbosch. Je bent gewend aan het werken in een grotere organisatie of ziet daar een uitdaging in. De 14 monteurs die er werkzaam zijn, zijn gespecialiseerd in minstens één merk, maar ook breed inzetbaar. Je werk omvat alle mogelijke facetten van het vak: van APK’s en bandenwissels, tot aan onderhoud en diagnoses. Tevens het verhelpen van storingen aan diverse merken auto’s. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur.

Functie-eisen
Je bent enthousiast en collegiaal. Je zet je altijd in voor de volle 100%. Je vindt het leuk en uitdagend om mee te denken hoe zaken verbeterd kunnen worden. Tevens ben je communicatief vaardig en gaat klantcontact dan ook niet uit de weg. Je neemt altijd je verantwoordelijkheid als het om veilig werken gaat.

Ben je in het bezit van een APK-diploma (dit is een pre, geen harde eis),lees dan snel verder.

Arbeidsvoorwaarden
Er wordt je een uitdagende baan geboden waarin je wisselende werkzaamheden tegenkomt. Je krijgt de mogelijkheid om met verschillende automerken in contact te komen.

Sollicitatieprocedure
Templer is een bemiddelingsbureau dat op een compleet nieuwe manier te werk gaat. Dit heeft voor jou als werkzoekende het grote voordeel dat de werkgever direct jouw sollicitatie kan zien en hierop kan reageren. Hoe bereik je de werkgever? Registreer jezelf (via de blauwe login button rechts bovenaan de pagina) en solliciteer!

Wij adviseren je om een pakkende motivatie te schrijven die kan bijdragen tot een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!


Deel deze vacature


Over dit bedrijf


Al meer dan 60 jaar is dit bedrijf een begrip in Den Bosch en omgeving.
Officieel (service) dealer voor de merken Mazda, Jeep®, Alfa Romeo, Fiat, Abarth, Skoda en Saab & Suzuki Specialist. Bekend om hun service, gastvrijheid, dienstbaarheid en enthousiasme. Met een uitstekende sfeer, waarin klanten zich welkom en thuis voelen!

Website: