Deze vacature bij Templer vind ik interessant.

×

Je wijzigingen zijn opgeslagen.

Je wachtwoord is gewijzigd. Om veiligheidsredenen dien je opnieuw in te loggen.

Welkom

Ben je hier nieuw?

Registreer dan om van Templer gebruik te kunnen maken.


Wacht even...

Deze sollicitatie is alleen te zien als je ingelogd bent als het bedrijf dat deze vacature uitgestuurd heeft.Welkom bij Templer! Je bent succesvol geregistreerd als bedrijf.

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je vacatures op Templer kan zetten hebben we deze informatie nog van je nodig. Voeg dit toe aan je profiel:

  • {{doc}}

Je mist nog wat belangrijke documenten of profiel instellingen.

Voordat je kan reageren op vacatures hebben we deze informatie nog van je nodig:

  • {{doc}}

Je bent succesvol uitgelogd.


Internationaal Transportbedrijf De Vries & Zn. BV

www.devries-hallum.nl


Sinds de start van het bedrijf in 1925 is Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum van traditioneel transportbedrijf uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het vervoer van deeg- en zoetwaren en verpakkingsmaterialen. Tevens bieden wij met onze warehouses een totaaloplossing voor de op- en overslag en het voorraadbeheer van drooggoederen voor onze klanten.
Het in Hallum gevestigde bedrijf is sinds 2009 in handen van de derde generatie, waarmee de status van familiebedrijf behouden blijft. Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een dynamisch, veelzijdig en flexibel familiebedrijf dat de klanten totaaloplossingen op het gebied van transport en warehousing biedt en dat heeft vele specialismen in huis heeft. Of het nu gaat om groot volumevervoer, (inter)nationale distributie, opslag of voorraadbeheer, door de jarenlange ervaring, kennis en transparante werkwijze kunnen wij onze klanten op de meest efficiƫnte, flexibele en correcte manier bedienen. Internationaal Transportbedrijf De Vries Hallum is een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte organisatiestructuur en een no-nonsense cultuur. Wij kijken voortdurend naar de mogelijkheden om onze dienstverlening verder te optimaliseren en daarmee nog beter en efficiƫnter te maken. Hiervoor is persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, leveranciers en werknemers voor ons van zeer groot belang. Op deze manier streven wij ernaar om continu hoogstaande service en kwaliteit te kunnen waarborgen, waarbij de wensen en het belang van onze klanten voorop staan.

Meekmawei 15
9074 TJ Hallum


Openstaande vacatures voor dit bedrijf

Templer zoekt

Allround Chauffeur

Geen minimale opleiding |  Veghel

Templer zoekt

Medewerker warehouse

MBO |  Full‑time |  Veghel

Templer zoekt

Internationaal Chauffeur

Geen minimale opleiding |  Full‑time |  Hallum